https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/07/logo_big.png

Virtual Conference | 19-23 Οκτωβρίου 2020

Ο καρκίνος δεν αποτελεί μόνο μια κύρια πρόκληση της κοινωνίας μας καθώς είναι μια από τις πιο σοβαρές και θανατηφόρες ασθένειες παγκοσμίως, αλλά και μια μεγάλη πρόκληση για τη βιωσιμότητα των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης, λόγω της σημαντικής οικονομικής επιβάρυνσής τους. Στην Ελλάδα, όπως και στην ΕΕ, ο καρκίνος αναμένεται να καταστεί η κύρια αιτία θανάτου κατά την επόμενη δεκαετία.

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που πλέον έχουμε στη διάθεσή μας πολλά νέα δεδομένα, ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και χρειάζεται να αξιοποιήσουμε αυτόν τον πλούτο πληροφόρησης για την ανάπτυξη νέων θεραπειών, τη σωστή διαχείριση της θεραπείας των ασθενών και την ισότιμη πρόσβασή τους στις καινοτόμες θεραπείες.


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑPRESENTATIONS

Ο Καρκίνος αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα και ζήτημα δημόσιας υγείας όλων των Κρατών της ΕΕ. Αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο και μετά τον ορισμό της νέας Επιτρόπου υπεύθυνης για θέματα υγείας, η οποία έθεσε στόχο τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής στρατηγικής για τον καρκίνο, ώστε τα κράτη μέλη να βελτιώσουν την πρόληψη και τη φροντίδα των καρκινοπαθών.

Τα τελευταία χρόνια, η ανάπτυξη των εξατομικευμένων θεραπειών παρέχει αύξηση της επιβίωσης και καλύτερη ποιότητα ζωής στους ασθενείς. Από την άλλη όμως, το κόστος των νέων θεραπειών εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα υψηλό, απειλώντας την ικανότητα των συστημάτων υγείας να παρέχουν ποιοτική φροντίδα υγείας.

Πρόκειται για δύο σημαντικά θέματα στα οποία όλα τα κράτη μέλη αναζητούν ακόμα καλύτερες και αποδοτικότερες λύσεις τόσο για τους ασθενείς, όσο και για το σύστημα υγείας.

Στην Ελλάδα φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές αδυναμίες κυρίως σε ότι αφορά τα θέματα πρόληψης, παραπομπής σε δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια φροντίδα υγείας, στους διαγνωστικούς ελέγχους αλλά και σε ότι αφορά την ανακουφιστική/παρηγορική φροντίδα, ενώ βρισκόμαστε ακόμα αρκετά πίσω σε ότι αφορά την ανάπτυξη Εθνικών Σχεδίων Δράσης.

Το Συνέδριο

Το συνέδριο για τον Καρκίνο διοργανώνεται από την Boussias Communication από το 2014 και αποτελεί ένα μοναδικό φόρουμ διαλόγου μεταξύ εκπροσώπων της κυβέρνησης της ακαδημαϊκής κοινότητας, των γιατρών, ασθενών, ερευνητών και στελεχών της φαρμακευτικής βιομηχανίας, με στόχο να συζητηθούν τα νεότερα για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον καρκίνο, οι νέες καινοτόμες θεραπευτικές προσεγγίσεις καθώς και όλα τα θέματα πολιτικής υγείας προς όφελος του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και των ασθενών.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ AGENDA

Φέτος το συνέδριο μεγαλώνει με στόχο να ανοίξει τις πύλες του στο ευρύτερο κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο αλλά και να διευρύνει τη θεματολόγιά του περικλείνοντας και θέματα που έχουν προκύψει εξ’αιτίας της Πανδημίας του Κορωνοϊού. Με στόχο να αποτελέσει ένα διευρυμένο φόρουμ διαλόγου και με τη συμμετοχή του ευρύτερου κοινού, το συνέδριο φέτος θα είναι 5ημερο. Έτσι, λοιπόν, στις 5 ημέρες διοργάνωσης αναμένεται να παρουσιαστούν αναλυτικά:

1η ημέρα: Οι πολιτικές υγείας για τον Καρκίνο στην περίοδο του Κορωνοϊού

2η ημέρα: Νέες θεραπευτικές εξελίξεις γύρω από τον Καρκίνο του πνεύμονα

3η ημέρα: Νέες θεραπευτικές εξελίξεις γύρω από τους Αιματολογικούς Καρκίνους

4η ημέρα: Νέες θεραπευτικές εξελίξεις γύρω από τους Γυναικολογικούς Καρκίνους

5η ημέρα: Θέματα Καρκίνου στο Νοσοκομειακό Περιβάλλον

Με τη συνεργασία των κυπρίων εταίρων μας, αλλά και την επιμέλεια της Επιστημονικής Επιτροπής του συνεδρίου, η οποία αποτελείται από Έλληνες και Κυπρίους κορυφαίους επιστήμονες στο χώρο της Ογκολογίας, το συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος για όλους όσους ασχολούνται τόσο σε θεσμικό όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο με τον Καρκίνο, ενώ αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του ευρύτερου αλλά και εξειδικευμένου κοινού.

Επιστημονική Επιτροπή


Πρόεδρος


Ιωάννης Μπουκοβίνας, Ογκολόγος, Διευθυντής Ογκολογικής Κλινικής «Βιοκλινική» Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος Εταιρείας Ογκολόγων – Παθολόγων Ελλάδας (Ε.Ο.Π.Ε.)Μέλη

 • Θόδωρος Αγοραστός, Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας ΑΠΘ, Πρόεδρος της Ελληνικής HPV Εταιρείας
 • Αλέξανδρος Αρδαβάνης, Παθολόγος-Ογκολόγος, Διευθυντής 1ου Τμήματος Ιατρικής Ογκολογίας, Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αγ. Σάββας
 • Μαρία Γαβριατοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Μεθοδολογίας Θεραπευτικών και Κλινικών Δοκιμών, Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Ζωή Γραμματόγλου, Πρόεδρος, Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών
 • Οδυσσέας- Ιωάννης Ζώρας, Πρόεδρος ΕΑΠ, Καθηγητή Χειρουργικής Ογκολογίας, , Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, Διευθυντής Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, π. Πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης
 • Ζένια Σαριδάκη-Ζώρα, Παθολόγος Ογκολόγος, Επιστημονική Υπεύθυνη Ογκολογικού Τμήματος Ασκληπιός, Μέλος της Ελληνικής, Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής Εταιρείας Παθολογικής-Ογκολογίας, Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής W4O Hellas
 • Μιχάλης Καραμούζης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πρόεδρος Ινστιτούτου Μοριακής Ιατρικής & Βιοϊατρικής Έρευνας, Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Δεοντολογίας
 • Νίκος Κατωδρύτης, Πρόεδρος της Ογκολογικής Εταιρείας Κύπρου (ΟΕΚ)
 • Πάρης Κοσμίδης, Ογκολόγος, Διευθυντής Β ’ Ογκολογικής Κλινικής, Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ
 • Βασίλειος Μπαρμπούνης, Παθολόγος – Ογκολόγος, Διευθυντής της 3ης Ογκολογικής Κλινικής Νοσοκομείου ‘Metropolitan’, Πρόεδρος Ελληνικού Κολλεγίου Μαστολογίας
 • Γιώργος Πισσάκας, Ακτινοθεραπευτής Ογκολόγος, Δρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Συντονιστής Διευθυντής του Ακτινοθεραπευτικού – Ογκολογικού τμήματος Γ.Ν.Α. «Αλεξάνδρα»
 • Κωνσταντίνος Ν. Συρίγος, Καθηγητής Παθολογίας & Παθολογικής Ογκολογίας, Διευθυντής 3ο Τμήμα Ιατρικής, Γενικό Νοσοκομείο «Σωτηρία», Ιατρική Σχολή Αθηνών, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, Αναπλ. Καθηγητής Ιατρικής, Ιατρική Σχολή του Πίτσμπουργκ, ΗΠΑ, Επισκέπτης Καθηγητής Θωρακικής Ογκολογίας, Ιατρική Σχολή Yale, ΗΠΑ
 • Κυριάκος Φελέκκης, Καθηγητής Παθολογίας, Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών Ζωής και Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας
 • Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος, Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Διευθυντής της Κλινικής Καρκίνου του Μαστού «Άγιος Σάββας»

Σκοπός

Σκοπός του συνεδρίου είναι η διερεύνηση ευκαιριών για μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των εταίρων στο χώρο της υγείας και ειδικά του Καρκίνου και μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στη φροντίδα του καρκίνου ως βασικού παράγοντα για την παροχή βιώσιμης και υψηλής αξίας περίθαλψης για τους ασθενείς. Οι βέλτιστες πρακτικές σε εθνικό και διεθνές επίπεδο θα συμβάλουν στον διάλογο με στόχο τη σημαντική βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών με καρκίνο, την προώθηση καινοτόμων ερευνητικών προσεγγίσεων, την εντατικοποίηση των ερευνητικών προσπαθειών για την πρόληψη του καρκίνου και τη μείωση του οικονομικού βάρους που αντιστοιχεί σε αυτή την ασθένεια. Επιπλέον, θα συζητηθούν οι στρατηγικές και τα οικονομικά του καρκίνου, τα μητρώα ασθενών, οι διεθνείς τάσεις (συγκριτική ανάλυση των πολιτικών για τον καρκίνο στην Ευρώπη) και οι εθνικές προκλήσεις, καθώς και ο ρόλος των ασθενών στα κύρια ζητήματα που τους αφορούν.

Μέσα από την παρουσίαση των πιο καινοτόμων μεθόδων θεραπείας στους βασικούς καρκίνους, η φετινή Εβδομάδα Καρκίνου θα προσφέρει μια πλατφόρμα για τη συζήτηση νέων μοντέλων παροχής φροντίδας και αποζημίωσης που δίνουν έμφαση στην αξία και θα καλωσορίσει στο τραπέζι όλους τους φορείς αλλά και το ευρύτερο κοινό με στόχο την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την καταγραφή των δυσλειτουργιών ώστε να επιτευχθεί η επιδιωκόμενη ισορροπία μεταξύ κόστους θεραπείας και παροχής ποιοτικής υγειονομικής φροντίδας.
Σε ποιους απευθύνεται

Κυβερνητικούς Εκπροσώπους / Παρόχους Υγείας / Θεσμικούς Φορείς / Ακαδημαϊκή Κοινότητα / Σύμβουλοι / Ερευνητές / Παθολόγοι / Ογκολόγοι / Πνευμονολόγοι / Αιματολόγοι / Γυναικολόγοι / Ακτινολόγοι / Χημειοθεραπευτές / Ασθενείς / Σύλλογοι Ασθενών / Εκπρόσωποι Βιομηχανίας (Φαρμακευτικές εταιρείες, Εταιρείες ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, Εταιρείες διαγνωστικών) / Φοιτητές / Δημοσιογράφοι / Δημόσιο Τομέα

ΕΓΓΡΑΦΗ

Χρυσός Χορηγός

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/remedica.jpg

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με παρουσία σε 160+ χώρες παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 1960 με δραστηριότητα την παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα, πέρασε από διάφορα στάδια ανάπτυξης και τώρα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση.
Το χαρτοφυλάκιο της αποτελείται από 300+ φαρμακευτικά προϊόντα. Προσφέρει προϊόντα που ανήκουν σε διάφορες θεραπευτικές κατηγορίες, όπως φάρμακα για τον καρκίνο, αντινεοπλασματικοί και ανοσοτροποποιητικοί παράγοντες, ορμονικά σκευάσματα για συστημική χρήση, φάρμακα παθήσεων κυκλοφορικού συστήματος και άλλα. Τα φάρμακα είναι διαθέσιμα σε διάφορες φαρμακοτεχνικές μορφές όπως δισκία, κάψουλες, γέλες, κρέμες, αλοιφές, σιρόπια κόνεως, τοπικά αερολύματα και υπόθετα.
Οι εγκαταστάσεις της Remedica στη Λεμεσό αποτελούνται από 12 κτίρια συνολικής έκτασης πέραν των 50.000 m2. Εκ των οποίων, πέντε είναι εργοστάσια παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας που αποτελούνται από το κεντρικό εργοστάσιο που προορίζεται για γενικής χρήσης προϊόντα, και τέσσερεις επιπλέον εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή παράγωγων πενικιλίνης, κεφαλοσπορίνων, συγκεκριμένων ορμονών, και αντικαρκινικών προϊόντων. Η Remedica λειτουργεί σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα διεθνή κανονιστικά πρότυπα που διέπουν τους κανόνες Καλής Παρασκευαστικής Πρακτικής (cGMP). Έχει ελεγχθεί και έχει εγκριθεί από τις αρχές αρκετών κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως της Κύπρου, της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Δανίας, της Ρωσίας, της Αυστραλίας, της Βραζιλίας , της Ιαπωνίας και πολλών άλλων.


Μεγάλοι Χορηγοί

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/astrazeneca.jpg

Η AstraZeneca είναι μια διεθνής βασισμένη στην επιστήμη βιοφαρμακευτική εταιρεία, η οποία εστιάζεται στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορία συνταγογραφούμενων φαρμάκων, κυρίως για τη θεραπεία νόσων σε τρία θεραπευτικά πεδία – Ογκολογία, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Νεφρικές παθήσεις & Μεταβολικά Νοσήματα και Αναπνευστικές παθήσεις. Η εταιρεία δραστηριοποιείται, επίσης, επιλεκτικά στους τομείς αυτοάνοσων νοσημάτων, νευροεπιστημών και λοιμωδών νοσημάτων. Η AstraZeneca ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα σε περισσότερες από 100 χώρες και τα καινοτόμα της φάρμακα χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.astrazeneca.gr

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/ipsen.jpg

Η Ipsen είναι ένας δυναμικός και αναπτυσσόμενος παγκόσμιος ηγέτης βιοτεχνολογίας που δεσμεύεται στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μέσω καινοτόμων φαρμάκων στην ογκολογία, στη νευροεπιστήμη και στις σπάνιες ασθένειες.
Η Ipsen ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα σε 115 χώρες ενώ απασχολεί περισσότερους από 5800 υπαλλήλους σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στην Ελλάδα η Ipsen έχει  ιστορία και παρουσία από το 1979 με την σύσταση της πρώτης θυγατρικής εταιρείας του ομίλου.
Αποστολή της Ipsen αποτελεί η ανάπτυξη και η προσφορά καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των ασθενών με καρκίνο και βοηθούν στην επιβίωση και στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.
Για περισσότερες πληροφορίες,επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ipsen.gr


Χορηγοί

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/IQVIA_Tricolor.jpg

Η IQVIA είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος πληροφοριών, καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών που εστιάζεται στη χρήση δεδομένων υγείας και επιστημονικής γνώσης για να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους στις υπηρεσίες υγείας να βρουν καλύτερες λύσεις για τους ασθενείς. Δημιούργημα της συγχώνευσης της IMS Health και της Quintiles, η IQVIA απασχολεί περισσότερους από 70.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 100 χώρες.

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/msd.jpg

Η MSD είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες βιοφαρμακευτικές εταιρίες που στόχο έχει να κάνει τη διαφορά στην παγκόσμια υγεία και με ιστορία που ξεπερνάει τα 125 χρόνια. Η εταιρία ονομάζεται MSD (Merck Sharp & Dohme) σε όλο τον κόσμο εκτός από την Αμερική και τον Καναδά που είναι γνωστή ως Merck & Co., Inc., Kenilworth, N.J. U.S.A.
Στην MSD, πάντοτε ανακαλύπταμε και θα συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε θεραπείες έχοντας έναν και μόνο απώτερο σκοπό: να προσφέρουμε περισσότερη και καλύτερη ζωή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως. Πρωτοπόρες θεραπείες για τον καρκίνο, τις καρδιοπάθειες, τον HIV, τον διαβήτη και τη φυματίωση είναι μερικές μόνο από τις ανακαλύψεις μας που έφεραν ελπίδα και βελτίωσαν τη ζωή των συνανθρώπων μας.
Στην Ελλάδα, η MSD ξεκίνησε την λειτουργία της το 2010. Ωστόσο πολλά από τα προϊόντα της ήταν διαθέσιμα στους ασθενείς της χώρας νωρίτερα μέσω της μακρόχρονης συνεργασίας με την φαρμακευτική βιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ. Σήμερα διαθέτει προϊόντα σε ένα μεγάλο εύρος θεραπευτικών κατηγοριών, όπως η ογκολογία, τα εμβόλια, ο διαβήτης, η καρδιολογία, η ανοσολογία, η λοιμωξιολογία, τα αντιβιοτικά και η αναισθησιολογία. Στην Ελλάδα το όραμα της είναι μαζί με την κοινωνία να κάνει τη διαφορά για μια καλύτερη ζωή. Η εταιρία συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού διευκολύνοντας την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμα φάρμακα και προστατεύοντας την δημόσια υγεία από σοβαρές ασθένειες.
Μάθετε περισσότερα για εμάς στο msd.gr ή ακολουθήστε μας στο twitter, facebook, linkedin & youtube.


https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/novartis-2.jpg

Η Novartis εξελίσσει την ιατρική πρακτική με στόχο τη βελτίωση και  επέκταση της ζωής των ανθρώπων. Ως μια κορυφαία φαρμακευτική εταιρεία, χρησιμοποιεί καινοτόμα επιστημονικά δεδομένα και ψηφιακές τεχνολογίες για τη δημιουργία θεραπειών που κάνουν τη διαφορά σε τομείς όπου υπάρχει μεγάλη ιατρική ανάγκη. Κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των εταιρειών με τη μεγαλύτερη επένδυση σε έρευνα και ανάπτυξη στον κόσμο, ενώ τα προϊόντα της αγγίζουν περισσότερους από 750 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα και απασχολεί  430 περίπου άτομα.


Yποστηρικτές

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/bms.jpg

Η Βristol-Myers Squibb είναι μία διαφοροποιημένη εταιρία καθοδηγούμενη από τη στρατηγική ανάπτυξης βιοφαρμακευτικών προϊόντων, βάσει της οποίας αξιοποιεί τις δυνατότητες και τους πόρους μίας μεγάλης φαρμακευτικής εταιρίας σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό πνεύμα και την ευελιξία μίας εταιρίας βιοτεχνολογίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, στη διεύθυνση: www.bms-greece.gr

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/integris.jpg

Η INTEGRIS Pharma έχει ως αποστολή να διασφαλίσει την πρόσβαση των Ελλήνων ασθενών με σπάνιες και απειλητικές για τη ζωή παθήσεις σε καινοτόμες θεραπείες. Οι ανάγκες ασθενών με σπάνια αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα αποτελούν προτεραιότητα για εμάς και αποστολή μας είναι να συμβάλλουμε στη θεραπεία και την εξασφάλιση μιας καλύτερη ποιότητας ζωής για εκείνους.

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/janssen.jpg

Στη Janssen, δημιουργούμε ένα μέλλον όπου οι ασθένειες θα αποτελούν παρελθόν. Είμαστε η φαρμακευτική εταιρεία του Ομίλου Johnson & Johnson και εργαζόμαστε ακούραστα για να δημιουργήσουμε αυτό το μέλλον για τους ασθενείς σε όλο τον κόσμο, καταπολεμώντας τις ασθένειες με σύμμαχό μας την επιστήμη, βελτιώνοντας την πρόσβαση των ασθενών μέσω της καινοτομίας και θεραπεύοντας την απόγνωση με αγάπη. Εστιάζουμε σε τομείς της ιατρικής: Καρδιαγγειακά νοσήματα & Μεταβολισμός, Ανοσολογία, Λοιμώδεις Νόσοι & Εμβόλια, Νευροεπιστήμες, Ογκολογία και Πνευμονική Υπέρταση, όπου αποδεδειγμένα μπορούμε να κάνουμε τη μεγαλύτερη διαφορά.
Μάθετε περισσότερα στο https://www.janssen.com/greece/. Ακολουθήστε μας στο www.twitter.com/JanssenGlobal.
Η JANSSEN-CILAG ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανήκει στις φαρμακευτικές εταιρείες του ομίλου Johnson & Johnson.

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/07/siemens_healthineers.jpg

Στη Siemens Healthineers, όραμα μας είναι να στηρίξουμε τους παρόχους Υγείας ώστε να ενισχύσουν την αξία τους και να επιτύχουν  υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υγείας, προσφέροντας τους τη δυνατότητα, μέσω της Ψηφιοποίησης, να επεκταθούν στον αναδυόμενο τομέα της Ιατρικής Ακριβείας, να εξελίξουν την Ιατρική και Νοσηλευτική Φροντίδα και να  βελτιώσουν την Εμπειρία των ΑσθενώνΜε την αφοσίωση των 50.000 εργαζομένων σε περισσότερες από 75 χώρες, θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να  διαμορφώνουμε το μέλλον της Υγείας. 


Υπό την Αιγίδα

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/emblem_ministry_thireos.jpg

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ


https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/07/sfee.jpg

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) αποτελεί έναν από τους πιο καινοτόμους, παραγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της εθνικής οικονομίας. Εκπροσωπεί περισσότερο από το 90% της αγοράς φαρμάκου που δραστηριοποιείται στη χώρα μας. Οι 62 εταιρείες-μέλη του (21 ελληνικές και 41 διεθνείς), επενδύουν διαρκώς στη δημιουργία αποτελεσματικών φαρμάκων και θεραπειών για να διασφαλίσουν το δικαίωμα όλων των πολιτών στην υγεία και σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.  


https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/pef.jpg

Η Π.Ε.Φ. αντιπροσωπεύει τις απόψεις της εγχώριας παραγωγικής φαρμακοβιομηχανίας, έναν τομέα με στρατηγική σημασία για την εθνική οικονομία. Οι φαρμακοβιομηχανίες-μέλη της ΠΕΦ, διατηρούν 29  παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα αναπτύσσοντας και παράγοντας φάρμακα άριστης ποιότητας με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής σύμφωνα με τα υψηλά ευρωπαϊκά ποιοτικά πρότυπα GMPs. Οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες πραγματοποιούν σημαντικές εξαγωγές σε πάνω από 85 χώρες, υλοποιούν προγράμματα σημαντικών επενδύσεων στους τομείς του ποιοτικού ελέγχου και της διασφάλισης της παραγωγικής διαδικασίας, με αποτέλεσμα την ανταγωνιστική παρουσία της στις διεθνείς αγορές με εξαγωγές.  

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/pif.jpg

Το PhRMA Innovation Forum (PIF) εκπροσωπεί 26 ηγέτιδες εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης, οι οποίες συνεργάζονται με απώτερο σκοπό την κάλυψη των ιατρικών αναγκών των ασθενών στην Ελλάδα, ώστε να τους βοηθήσουν να έχουν μία μακρόχρονη, υγιή και παραγωγική ζωή.
Οι εταιρείες μέλη του PIF αντιπροσωπεύουν το 60% της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς και την πλειονότητα των εγχώριων επενδύσεων σε διεθνείς κλινικές μελέτες με πάνω από €90 εκατομμύρια σε επενδύσεις στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία, απασχολώντας 3.000 υψηλά καταρτισμένους επαγγελματίες.
Το κοινό μας όραμα είναι να χρησιμοποιήσουμε την παγκόσμια εμπειρία μας και να εξασφαλίσουμε ότι οι ασθενείς στην Ελλάδα θα έχουν επαρκή και έγκαιρη πρόσβαση στη θεραπεία που χρειάζονται.
Η δέσμευσή μας είναι να συνεργαστούμε με όλους τους αρμόδιους φορείς για να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός δίκαιου, δημοκρατικού, διαφανούς, σταθερού και βιώσιμου συστήματος υγείας, που παράλληλα θα επιβραβεύει τη φαρμακευτική καινοτομία.


https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/07/safee.jpg

Ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων αντιπροσωπεύει και εκφράζει τις απόψεις ενός μεγάλου αριθμού Ελλήνων Αντιπροσώπων με ιδιαίτερη δυναμική παρουσία στο «χώρο» του φαρμάκου και των παραφαρμακευτικών προϊόντων.
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε to 2000 με σκοπό να συνεισφέρει αποτελεσματικά, με στοχευμένες προτάσεις-παρεμβάσεις στην Ελληνική Φαρμακευτική αγορά, για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής λειτουργίας της και με απώτερο στόχο την ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας.

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/08/ellok.jpg

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ, ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2015, με 17 ιδρυτικά μέλη και είναι το επίσημο δευτεροβάθμιο όργανο των Συλλόγων Ασθενών με Καρκίνο στη χώρα μας. Αποτελεί πλέον την ενιαία φωνή και το νόμιμο εκπρόσωπο 40 οργανώσεων ασθενών με καρκίνο σε όλη την Ελλάδα.
Ο σκοπός της ΕΛΛΟΚ είναι η συνένωση δυνάμεων όλων των οργανώσεων ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους, για την προάσπιση των ατομικών και συλλογικών τους δικαιωμάτων και την καθολική πρόσβαση στην βέλτιστη ογκολογική περίθαλψη και φροντίδα.

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/asc.jpg

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου από το 1971 στέκεται αρωγός στις ανάγκες των ασθενών με καρκίνο πέραν της ιατρικής περίθαλψης. Για σχεδόν 50 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας προς καρκινοπαθείς σε όλη την Κύπρο μέσω της λειτουργίας δύο Κέντρων Ανακουφιστικής Φροντίδας, την «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία και το «Ευαγόρειο» στη Λεμεσό, ενώ παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες κατ’ οίκον νοσηλευτικής φροντίδας ασθενών, ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη, φυσιοθεραπεία και αρωματοθεραπεία, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από όλες τις πόλεις στα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και Λεμεσό. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του.


https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/aggaliazw.jpg

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ  ιδρύθηκε το 1976 με έδρα τον Πειραιά και στα 44 χρόνια δράσης και προσφοράς στηρίζει τους ασθενείς με καρκίνο. Διοικείται από ενδεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο, τα αιρετά μέλη του οποίου είτε είναι ασθενείς είτε έχουν εμπειρία της νόσου. Σκοπός του ΟΕΚΚ- ΑγκαλιάΖΩ είναι η υποστήριξη των ασθενών και των οικείων τους σε όλους τους τομείς κατά την διάρκεια της θεραπείας τους και μετά το πέρας αυτής, η παροχή ψυχοκοινωνικής και οικονομικής στήριξης για όσο διάστημα κρίνεται απαραίτητο, η έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση και ενημέρωση για θέματα που αφορούν τnο καρκίνο και τα νέα ιατρικά δεδομένα σχετικά με την νόσο και η υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε μαθητές και μαθήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αποστολή μας είναι η ολιστική υποστήριξη των ογκολογικών ασθενών και των συγγενών αυτών και βασικός στόχος και όραμα μας είναι: «ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/eope.jpg

Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) αποτελεί μη κερδοσκοπικό Επιστημονικό Σωματείο, με σκοπό την προώθηση του γνωστικού αντικειμένου της Κλινικής Ογκολογίας στην Ελλάδα και την ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών που αφορούν την κλινική έρευνα, την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου. Η ΕΟΠΕ ιδρύθηκε το 1985 και αποτελείται από 373 μέλη, επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού που αντιπροσωπεύουν το ιατρικό δυναμικό της χώρας μας στην Παθολογική Ογκολογία. Για την καλύτερη υποστήριξη των νέων ογκολόγων, το 2005 η ΕΟΠΕ δημιούργησε την Ομάδα Νέων Ελλήνων Ογκολόγων (ΟΝΕΟ), η οποία απαριθμεί σήμερα 220 μέλη.

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/europa_donna_cyprus.jpg

H EUROPA DONNA Κύπρου ιδρύθηκε το 2000, είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Oργανισμού EUROPA DONNA που αριθμεί 47 χώρες μέλη οι οποίες μοιράζονται κοινούς στόχους, γνώσεις και δράσεις.
Η Europa Donna Κύπρου είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που  στόχους έχει την ενημέρωση, και την διαφώτιση για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση για τον καρκίνο του μαστού.
Έχει πρωτοστατήσει στην ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση του κοινού σε ό,τι αφορά τον καρκίνο του μαστού ζητώντας την δημιουργία Κέντρου Μαστού και τήρηση των πρωτοκόλλων για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του.
Πρόσφατα οι πόρτες του συνδέσμου άνοιξαν και σε γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών.


https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/pasykaf.jpg

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός Οργανισμός με αριθμό εγγραφής 525.  Ιδρύθηκε το 1986 από 21 άτομα με εμπειρία καρκίνου.
Εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στην Κύπρο, με χιλιάδες μέλη και υποστηρικτές παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας  σε συνάνθρωπούς μας με εμπειρία καρκίνου. Στελεχώνεται από έμπειρο, επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό πολλών ειδικοτήτων όπως γιατρούς, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς. Διαθέτει 5 γραφεία  παγκύπρια και όλες οι Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του προσφέρονται δωρεάν. Για πληροφορίες στο www.pasykaf.org

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/eexo.jpg

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ογκολογίας ιδρύθηκε το 1988 και αποτελεί μία από τις πιο δραστήριες επιστημονικές εταιρείες στη χώρα μας.
Βασικοί σκοποί είναι η προαγωγή της μελέτης και της έρευνας σε θέματα σχετικά με τη χειρουργική αντιμετώπιση των όγκων, η οργάνωση και συμμετοχή σε δραστηριότητες ενημέρωσης και εκπαίδευσης των επιστημόνων που ασχολούνται με την Ογκολογία καθώς και η ενημέρωση του κοινού σε θέματα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και νεότερων μεθόδων θεραπείας του καρκίνου.
Έχει διοργανώσει 14 Πανελλήνια Συνέδρια με ευρεία διεθνή συμμετοχή, συμμετέχει και συνδιοργανώνει Πανελλήνια Ογκολογικά Συνέδρια σε συνεργασία με συναφείς επιστημονικές εταιρείες, προγραμματίζει μία σειρά ερευνητικών κλινικών πρωτοκόλλων για επίκαιρα αλλά και αμφιλεγόμενα θέματα Χειρουργικής Ογκολογίας και συνεργάζεται στενά με Συλλόγους Ασθενών έχοντας υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου.

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/eae.jpg

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 από καταξιωμένους και ευαισθητοποιημένους επιστήμονες, με την καθοδήγηση του αειμνήστου  Γεωργίου Παπανικολάου.
Με τη πάροδο του χρόνου απέκτησε ευρύτατη απήχηση στον πληθυσμό, με αποτέλεσμα να διαθέτει σήμερα περισσότερα από 115 παραρτήματα σε όλη τη χώρα, γεγονός που σε συνδυασμό με το έργο που παράγει, την καθιστούν τη μεγαλύτερη ιατροκοινωνική οργάνωση στην Ελλάδα.
Οι δραστηριότητες της αναπτύσσονται σε πολλαπλά επίπεδα όπως  ενημέρωση του πληθυσμού και των λειτουργών υγείας, πρόληψη και έγκαιρη  διάγνωση του  καρκίνου,  ψυχοκοινωνική στήριξη ασθενών και συγγενών, καταγραφή και συμβουλευτική περιπτώσεων κληρονομικού καρκίνου, φιλοξενία ασθενών και μέριμνα για καλύτερη ποιότητα ζωής ασθενών και ατόμων που επιβίωσαν από τη νόσο. Επίσης, συμμετέχει και συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες διεθνείς ενώσεις κατά του καρκίνου  ( UICC, OECI. ESL, κ.λ.π ).


https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/kefi.jpg

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο την προσφορά συναισθηματικής, ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης στους ογκολογικούς ασθενείς και τις οικογένειές τους, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο. Παρέχει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης, διοργανώνει ομιλίες, επιστημονικές ημερίδες, εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες υγείας, δράσεις και εκδηλώσεις σχετικές με τον καρκίνο, ενώ ενημερώνει τους ογκολογικούς ασθενείς για τις κοινωνικές παροχές που δικαιούνται. Κορωνίδα της δράσης του Συλλόγου αποτελεί το πρόγραμμα «Μαζί και στο Σπίτι», το οποίο προσφέρει δωρεάν ψυχοκοινωνική υποστήριξη κατ’ οίκον σε ασθενείς τελικού σταδίου ή/και με αδυναμία μετακίνησης.

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/W4O.jpg

Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» (w4o) είναι ένα δυναμικό δίκτυο γυναικών που ασχολούνται με την Ογκολογία, με διττό σκοπό.
Από τη μια την προώθηση του διαλόγου για ευκαιρίες, λύσεις, απαντήσεις σε κοινά προβλήματα, ένας χώρος έκφρασης και υποστήριξης των γυναικών ογκολόγων, αλλά κυρίως ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα – ασθενή με καρκίνο.
Μέσω του δικτύου «Γυναίκες στην Ογκολογία», η γυναίκα ασθενής με καρκίνο θα βρει την στήριξη, την κατανόηση, την ενημέρωση που χρειάζεται αλλά και την ουσιαστική αρωγή του επιστήμονα σε κάθε διεκδίκηση που αφορά την υγεία της.
Βασικός στόχος του δικτύου είναι η δημιουργία μιας κουλτούρας πρόληψης καθώς και η ενημέρωση ότι ο καρκίνος είναι μια νόσος όπως όλες οι άλλες η οποία, όταν εντοπιστεί σε πρώιμα στάδια, κατά κανόνα θεραπεύεται.

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/hacro.jpg

Ο Σύλλογος Επιχειρήσεων Κλινικών Μελετών Ελλάδος, HACRO, έχει ως αποστολή την προαγωγή της Κλινικής Έρευνας στην Ελλάδα και τη δέσμευση των Μελών του στην εφαρμογή των διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων και πρακτικών, την τήρηση των Εθνικών και Διεθνών Κανονισμών καθώς και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας στη διεξαγωγή των κλινικών δοκιμών.
Μέλη του Συλλόγου είναι τα ακόλουθα CROs: Antaea Medical Services Ltd, Cleo, Coronis Research S.A., Creative Pharma Services SA, Heads Ltd., Syneos Health (fmr. Inc Research), Medwork Pharma Research & Consulting, NEXT CRO, Phaze Clinical Research & Pharma Consulting S.A., Pharmassist S.A., PRA Hellas, Qualitis Ltd., Zeincro S.A.
Ο Σύλλογος HACRO, από την ίδρυσή του, είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συλλόγου των CROs (European CRO Federation – EUCROF).

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/oek_cy.jpg

Ογκολογική Εταιρεία Κύπρου (ΟΕΚ) συστάθηκε το 2002 από μια ομάδα 11 Ιατρών με τις ειδικότητες της Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και της Παθολογικής Ογκολογίας. Παρότι πρόκειται για επιστημονικη εταιρεία, εν τούτοις ενεγράφη το 2004 ως «εταιρεία περιορισμένης ευθύνης δι’ εγγυήσεως και χωρίς μετοχικό κεφάλαιο» και με βάση τον Περί Εταιρειών Νόμο Κεφ.113. Ως τέτοια λειτούργησε μέχρι την 31η Αυγούστου 2017, μέρα κατά την οποία η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την μετατροπή της σε Σωματείο. Η ΟΕΚ ενεγράφη ως Σωματείο με 20 ιδρυτικά μέλη στις 21 Ιανουαρίου 2019 κατέχουσα Αριθμό Μητρώου ΛΕΥ/Σ/73. Σήμερα η ΟΕΚ αριθμεί 38 μέλη.
Η Ογκολογική Εταιρεία Κύπρου (ΟΕΚ) είναι μη κερδοσκοπικό, επιστημονικό σωματείο που εκπροσωπεί ιατρούς Ογκολόγους. Τα μέλη του είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο ιατρών Κύπρου και στον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).


Livestreaming by

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/coneq.png

Η CONEQ Hellas ανήκει στον τομέα παροχής τεχνικού εξοπλισμού και υπηρεσιών σε εκδηλώσεις, τις οποίες υποστηρίζει με μεταφραστικά συστήματα, συνεδριακά συστήματα, οπτικοακουστικό και άλλο τεχνικό εξοπλισμό. Στην ανοδική πορεία της CONEQ Hellas τα τελευταία 5 χρόνια έχοντας ήδη καλύψει πάνω από 600 εκδηλώσεις, έχουν συμβάλει τα μεγάλα και σημαντικά συνέδρια στα οποία πρόσφερε με επαγγελματισμό τις τεχνικές υπηρεσίες της και τον εξοπλισμό της. Για πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected], ή στο (+30) 211 2163453.


Media Partner

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/perception.jpg

Χορηγοί Επικοινωνίας

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/f.kosmos_new.jpg

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/iatronet.png

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/healthmag.jpg

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/healthview.jpg

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/healthWeb.jpg

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/onmed.jpg

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/cmj.jpg

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/health_marketing.jpg

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/health_more.jpg

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/cityportal.jpg

https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/mcmedia-1.jpg
https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2020/10/CT-1.jpg

Διοργάνωση


https://www.cancerconference.gr/wp-content/uploads/2018/07/hd.png
Συμμετοχές
Ελλάδα: Έλενα Παναγή, T: +30 210 6617777 (ext. 185), M: +306945580556, E: [email protected]
Κύπρος: Άντρια Ανδρέου, T: +357 96 339953, E: [email protected]
Χορηγίες
Ελλάδα: Χρυσούλα Κορδούλη, Τ: +30 210 6617 777 (εσωτ. 204), E: [email protected]
Κύπρος: Γιώργος Λοϊζου, T: +357 99 103323, E: [email protected]
Κύπρος: Ιωάννα Αντωνίου, T: +357 99 494653, E: [email protected]
Πληροφορίες
Ναταλία Τουμπανάκη, Τ: +30 210 6617 777 (εσωτ. 289), M: 6947936708, E: [email protected]
Βάλια Κυρίτση, T: +30 210 6617 777 (εσωτ. 227), Ε: [email protected]

BOUSSIAS

 Κλεισθένους 338, 15344, Γέρακας, Αττική, Ελλάδα
  +30 210 6617777
  +30 210 6617778
  www.boussias.com