Κώστας ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κώστας ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Head of Consulting & Primary Market Research IQVIA Hellas

Ο Κώστας ξεκίνησε το 2021 στην IQVIA ως επικεφαλής της Συμβουλευτικής ομάδας και της ομάδας Έρευνας Αγοράς, διαθέτοντας 15 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε διάφορες θέσεις.

Ηγείται μίας ομάδας επαγγελματιών με ποικίλα εργασιακά και γνωστικά υπόβαθρα. Ο σκοπός του τμήματος είναι η υποστήριξη όλων των σημαντικών πελατών που δραστηριοποιούνται στις επιστήμες υγείας με διορατικές πληροφορίες βασισμένες σε δεδομένα. Οι βασικοί πυλώνες της ομάδας είναι τα Advanced Analytics και Machine Learning, Έρευνα Αγοράς and Management Consulting. Έχει ηγηθεί αρκετών σχετικών έργων με πελάτες από τη φαρμακευτική και consumer health αγορά.

Η εργασιακή εμπειρία του Κώστα περιλαμβάνει ρόλους σε διαφορετικές θέσεις και κλάδους. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε την καριέρα του ως Sales Manager στην Kraft Foods (Mondelez) και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Συμβουλευτικό τομέα, όπου ηγήθηκε της Ομάδας Πελατών Products για την Accenture Ελλάδος, εστιαζόμενος σε επιχειρήσεις καταναλωτικών, λιανεμπορίου, επιστημών υγείας, μεταφορών, τουρισμού και βιομηχανικής παραγωγής.

Είναι κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ALBA (Αριστείο) και Διπλώματος Χημικού Μηχανικού από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών (Αριστείο).