Μάριος ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Μάριος ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Εκτελεστικός Διευθυντής Europa Donna Κύπρου

Ο κ. Χαραλαμπίδης κατέχει BSc (hons) Accounting & Finance και MSc Business Management από το University of East Anglia, Norwich, UK. Είναι επίσης πιστοποιημένος Λειτουργός Εργασιακών Σχέσεων από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Κύπρου, με την αναγνώριση και υποστήριξη του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ο κ. Χαραλαμπίδης έχει να επιδείξει μια άκρως επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε γνωστούς και πρωτοπόρους οργανισμούς, και πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις, με έμφαση στους τομείς του ανθρώπινου δυναμικού, του μάρκετινγκ, της στρατηγικής, της εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής, ενώ έχει επίσης ηγηθεί και διεκπεραιώσει με μεγάλη επιτυχία σημαντικό αριθμό εξειδικευμένων συμβουλευτικών έργων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε πρωτοπόρους οργανισμούς.

Διετέλεσε επίσης επί σειρά ετών Ανώτερος Λέκτορας διαφόρων επιχειρηματικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της Επιχειρηματικής Ηθικής και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τόσο σε κορυφαίο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Κύπρου όσο και σε κορυφαίο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Από το 2021, κατέχει τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της Europa Donna Κύπρου, με εξαιρετικά αποτελέσματα, προχωρώντας σε σημαντικές τομές για πλήρη αναβάθμιση και ορθολογιστική ανάπτυξη του Οργανισμού.